//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

S-a lansat telefonul mobil Nokia Lumia 710 cu windows

De-a lungul timpului tehnologia a evoluat semnificativ oferindu-ne sansa sa experimentam lucruri noi. Tin sa fac referire in special la aparitia si evolutia telefoanelor mobile, de la telefoane cu meniu simplu, usor de utilizat intr- un singur scop (convorbiri telefonice) pana la telefoane mobile performante cu windows, cu meniu complex care astazi nu mai servesc doar in cazul convorbirilor telefonice ci si la comunicarea  prin retelele de socializare, care ne fac existenta mai usoara.

Nu trebuie sa mai stai in fata calculatorului sa cauti informatii sau sa intri pe retele de socializare pentru a lua legatura cu prietenii tai. Iti trebuie doar un telefon mobil cat mai performant si te poti afla in orice loc.

Telefonul mobil Nokia Lumia 710 este ultima aparitie pe piata telefoanelor mobile de acest gen. Din experienta mea si din ceea ce am auzit stiu ca telefoanele mobile Nokia sunt mai bune si mai rezistente.

Intr-un articol aparut pe un site al telefoanelor mobile noi se precizeaza ca “ Nokia Lumia 710 a fost lansat azi la Nokia World 2011 si este un telefon din seria de telefoane mobile cu sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango” .

Tot pe acest site sunt prezentate si detalii tehnice legate de produs. Este un telefon mobil cu un meniu complex care te ajuta sa comunici mai usor.  Iti ofera acces la internet, solutii pentru email (gmail, yahoo mail, nokia mail, mail for exchange, alte conturi de email si windows live / Hotmail ). Il poti folosi si drept aparat foto avand o camera de  5 megapixeli sau pentru a asculta muzica.

Pentru cei interesati site-ul go4it.ro ii informeaza ca “Smartphone-ul Nokia Lumia 710 tinteste pentru inceput pietele din Hong Kong, India, Rusia, Singapore si Taiwan. Pe aceste piete va fi disponibil pana la sfarsitul anului, in vreme ce Europa si Statele Unite trebuie sa astepte inceputul lui 2012 ” .

Pretul telefonului fara taxe si adaos comercial este de 270 de Euro, pretul final ajungand undeva la 350 Euro.

Advertisements

About cristinagireada

Grupa I A

Discussion

One thought on “S-a lansat telefonul mobil Nokia Lumia 710 cu windows

  1. Un articol bun. Bafta in continuare! 🙂

    Posted by Constantin | October 26, 2011, 7:41 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: