//
cititi...
Reţele sociale

Avantaje vs.dezavantaje ale retelelor de socializare

In ultimii ani printr-o rețea socială se înțelege deseori și o rețea (informațională) de utilizatori Internet, bazată pe anumite situri web la care utilizatorii se pot înscrie și interacționa cu alți utilizatori, deja înscriși. Aceste rețele sociale fac parte din fenomenul relativ nou, global, numit Web 2.0. Astfel, membrii unei rețele sociale sunt legați între ei în mod informal, fără obligații, dar de obicei contribuie activ la colectarea și răspândirea informațiilor pe întregul glob prin intermediul webului. (http://ro.wikipedia.org/wiki/Retea_Sociala) .
Cred ca un prim si unic avantaj al retelelor de socializare este acela ca noi ca indivizi ne putem dezvolta abilitatile de comunicare in scris,deoarece aceste retele odata accesate provoaca o oarecare ”dependenta” asta bineinteles depinde de fiecare individ in parte.
Unul dintre dezavantaje ar fi in primul rand ca putem comunica foarte bine in scris asta chiar si cu persoane necunoscute,dar oral ne putem ineca in acea albie a virtualitatii,afectand astfel comunicarea directa.
Ca un sfat pentru voi dragii mei va transmit doar atat :aveti grija CE,CUM si UNDE va ”expuneti”!

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: