//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Noi tehnologii de comunicare

Isotria mass-media este marcata in ziua de astazi de marile mutatii tehnologice care in mai multe etape au modificat modurile de producere,difuzare si consumare a informatiei catre public.
O data cu realizarea acestor noi retele cum ar fi satelitii, magistralele sau discurile optice, traim in societatea de astazi una dintre cele mai mari mutatii numita revolutie digitala.
Ei, acesta revolutie digitala are repercusiuni asupra modului in care comunicam ,modului in care muncim si in care ne distram(comunicam mai usor datorita telefoanelor mobile,internetului ; muncim datorita noii tehnologii de acasa fara sa ne mai deplasam la locul de munca, pe putem distra cu prietenii in retea), adica acesta revolutie ne usureaza munca, suntem in castig de timp dar oarecum ne putem pune si un semn de intrebare pentru ca tineretul din ziua de astazi nu mai stie sa se duca la biblioteca sa citeasca o carte si altele.Totul se datoreaza noii tehnologii de comunicare.
Ma intreb daca este corect sa calificam drept noi acele tehnologii care exista,unele chiar si de 40 de ani cum este cablul?.Nu este importanta data la care a fost pusa la punct tehnica ci momentul si gradul inserarii ei in societate.
Noile tehnologii de comunicare prescurtat NTC ofera astazi o selectivitate mai mare. Ea poate viza momentul cand vom privi un anumit program: este cazul televiziunii la cerere, care permite telespectatorului sa comande dintr-o banca de imagini programe saunun alt exemplu telefoanele mobile.
Cred ca cu totii ne punem intrebarea da’ oare ce telefon mobil mai produc maine cei de la Nokia daca astazi la televizor in reclame vedem ca au scos cel mai performant telefon din lume ?
Asadar in incheiere noile tehnologii de comunicare avanseaza si odata cu NTC avanseaza si societatea in care traim si noi oamenii avem o larga cunoastere asupra informatiilor de interes comun.
http://www.preferatele.com/docs/diverse/5/noile-tehnologii-ale18.php

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: