//
cititi...
Uncategorized

Internetul-mama surogat pentru fenomenul muzical INNA

Fie ca o indragim sau nu, ca ii ascultam muzica ori ba, cu totii o cunoastem! E omniprezenta in cluburi, baruri, cafenele, discoteci, la radio, chiar si pe pagina noastre de Facebook.
E INNA…artista romanca care a crescut in trei ani de propagare virtuala mai mult decat orice alt artist in 20 de ani de cariera la Sala Palatului.
Inna reprezinta o dovada clara a faptului ca internetul si revolutia tehnologica au schimbat lumea media si a entartainment-ului.
Inna, pe langa faptul ca e un fenomen disco international, e si un fenomen online; aici s-a lansat, aici s-a promovat si aici s-a dezvoltat. Fara internet si fara aparitia unor mijloace de promovare ca Youtube, Facebook si Twitter sau fara magazinele online de vanzare la bucata ca iTunes, Amazon sau Verizon, fenomenul Inna n-ar fi existat la nivelul de astazi.
Lansarea Innei a avut loc…pe Youtube. Acolo echipa sa a incarcat un videoclip:”dupa ce a aparut pe Youtube primul videoclip, comentariile n-au fost cele pe care le asteptam Asa ca am decis sa refilmam.”( declara artista intr-un interviu acordat site-ului romanesc agenda.ro) S-au apucat din nou de treaba, pentru ca pe internet te poti lansa si relansa ori de cate ori doresti.
Peste patru luni s-a produs boom-ul. Videoclipul piesei “Hot: facea ravagii pe Youtube si pe toate retelele de socializare.
Like-urile se adunau de mii de ori mai mult decat se aduna oamenii la concerte. Comentariile apreciative au incurajat brandul Inna sa scoata hit, dupa hit, dupa hit.
Bineinteles ca din lumea virtuala, succesul s-a mutat si in lumea de zi cu zi.
sI dintr-un continut generat de utilizator, Inna s-a preschimbat intr-o emblema,intr-un idol pentru tinerii care nu stiu pe unde sa patrunda pentru a incepe o cariera artistica.
Daca ar fi sa urmam exempul de mai sus, am spune ca internetul este si usa si drumul succesului secolului 21.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: