//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Google Engage lansat in Romania

 In ceea ce priveste noile tehnologii de comunicare de care dispunem in zilele de azi, tocmai am vazut ca Google a lansat in Romania programul gratuit Google Engage care are ca scop pregatirea si sprijinirea agentiilor din mediul online, cum ar fi: companii de publicitate online, agentii full-service, webmasteri, designeri si dezvoltatori web, consultanti SEO sau SEM.

Prin acest program, participantii vor primi acces gratuit la resurse educationale pentru a-si creste atat afecerile clientilor, cat si propria afacere. In program sunt incluse sesiuni de training privind publicitatea online, materiale promotionale, precum si cupoane AdWords gratuite, in valoare de 250 de lei fiecare ce pot fi folosite pentru atragerea de noi clenti. Prin inscrierea in program, agentiile beneficiaza totodata de accesul gratuit la certificare Google AdWords, putand deveni “Google Certified Partner”.

Eu una sunt de parere ca acest program este benefic si trebuie sa profitam de el, pentru ca putem sprijini si dezvolta ecosistemul online local, putem sa promovam online orice companie sau afacere.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: