//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Top 3 cele mai scumpe telefoane din lume.

Telefonul este un accesoriu fara de care nu ne-am putea desfasura viata. De-a lungul timpului telefonul a capatat o insemantate din ce in ce mai mare. Poate daca pentru unii telefonul este un accesoriu sau un obiect la care sa poata comunica, pentru altii a devenit o pasiune. Iar pasionatii incearca sa isi faca achizitii pe masura obsesiei lor. Astfel, am intocmit un top al celor mai scumpe telefoane mobile din lume.

Pe locul 3 se claseaza, timid, un telefon care costa nici mai mult nici mai putin decat 2,3 milioane de dolari. Minunatul iPhone in varianta 3G are138 de diamante pe margine, dar ceea ce da peste cap tiparele e butonul home, care contine un diamant alb rar de 6,6 carate.

Pe locul 2 sta Goldstriker iPhone 3GS Supreme care costa doar 3, 2 milioane de dolari. Telefonasul are 271 de grame de aur de 22 carate, iar pe fata are 53 de diamante de 1 carat care ridica vizibil pretentiile cumparatorului. Elementul spectaculos este dat de butonul home care e acoperit de un diamant de 7,1 carate.

Pe onorabilul loc unu sta Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition care e evaluat la „rezonabila” suma de 8 milioane dolari. Cum a ajuns un telefon sa coste atat? Iata cateva argumente: spatele si marginile sunt din aur, pe care sunt presarate 100 de diamante. Logo-ul Apple a fost construit cu ajutorul a 53 de pietre pretioase. Ca la celelalte telefoane grandoarea e data de butonul home deoarece este construit din platina si incorporeaza un diamant roz de 7,4 carate.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: