//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Asus prezinta in Romania noul Zenbook.

Asus prezinta vineri  in Romania  primul MacBook Air “Killer”: noul Zenbook. Cu acest model Asus deschide un nou segment in domeniul IT – ultrabook. Echipat cu procesor performant din a doua generatie Intel Core I5, acest model va face fata cu brio aplicatiilor complexe la care va fi solicitat. Tot la capitolul performanta remarcam utilizarea SSD- ului in locul HDD-ului. Acest lucru conduce la pornirea sistemului de operare in cateva secunde si viteze mari de transfer de date. Cei 128 GB de memorie fiind suficienti pentru stocarea informatiilor necesare unui ultrabook. Autonomia cu care se lauda modelul este intre 5 si 7 ore de functionare.

Jonnie Shih, presedintele Asus, il lauda  ca fiind o combinatie perfecta de stil, armonie si putere. Mai exact putem spune ca e o performanta mare intr-un design compact.

“Pe piata locala noul Zenbook va fi lansat in perioada imediat urmatoare si va porni cel mai probabil de la aproximativ 3.000 de lei (modelul UX21 de 11,6 inchi, procesor Core i5, 4 Gb RAM si SSD de 128 Gb) si pana la peste 4.000 de lei pentru cel de 13,3 inchi si procesor i7”.

 

Advertisements

Discussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Bateria ta de la telefon cat tine? « Tehnici mediatice - November 16, 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: