//
cititi...
Reţele sociale

Barbatii astia….

Companie Bitdefender a realizat un sondaj printre iubitorii de retele sociale din Marea Britanie si SUA din care a reiesit ca noi, barbatii, suntem predispusi la atacuri virtuale pe Facebook/Twitter comparativ cu femeile.

Sondajul, realizat pe un esantion de 1649 de persoane, arata ca 64.2% dintre femei resping cererile de prietenie de la străini pe reţelele sociale, în timp ce doar 55.4% dintre bărbaţi iau această măsură. 16% dintre femei nu restrictioneaza accesul strainilor la profilele lor online, comparativ cu 25% dintre barbati. Ce inseamna asta? Potrivit sondajului se pare ca barbatii sunt mai putin atenti la persoanele pe care le adauga in lista de prieteni. Pe principiul enuntat de Connect-r si Alex “mama! ce bine arata” barbatii isi fac “prieteni” pe facebook.

Rezultatele studiului mi se par oarecum dubioase avand in vedere ca femeile au in medie mult mai multi prieteni pe facebook decat barbatii. Mai mult decat atat, pe facebook sunt inregistrate 1,685,029 de femei (cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani), comparativ cu 977,753 de barbatii (cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani). Si nu este vorba numai de facebook. Pe orice alt site de socializare numarul persoanelor de sex feminin este cu mult mai mare decat cel al persoanelor de sex masculin indiferent de categoria de varsta. Puteti trage un ochi aici: http://www.readwriteweb.com/archives/social_networks_women_outnumber_men.php

Posibil ca acest aspect sa nu fi fost luat in considerare de cei de la Bitdefender sau pur si simplu studiul sa fi fost realizat de o femeie misandrie.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: