//
cititi...
Reţele sociale

Cand renunti la Facebook pentru Google+ ?

La 7.00 ma trezesc in fiecare dimineata. Deschid laptopul, beau cafeaua, deschid mailurile si facebook-ul. Citesc putin presa, dar mai mult ma uit pe Facebook. Deja s-a facut 8.00. Cam asta-i rutina din fiecare dimineata. Si nu stiu de ce, dar am sentimentul ca mai sunt si altii ca mine. Ei bine, am o veste buna! Trebuie sa mai adaugam o retea de socializare listei noastre.

De ceva timp am descoperit si Google Plus. Cred ca o sa incep sa ma trezesc mai devreme. Din ce am apucat sa vad pana acum, cred ca are cateva avantaje foarte mari. Poti uploada automat fotografii și clipuri video de pe telefonul cu Android dacă folosești versiunea mobilă (îmi place enorm) și apelurile video simultane cu maxim 10 persoane folosind Hangouts. (telefon cu Andoid chiar n-am, dar va spun din ce-am mai citit pe internet :d).

In opinia mea este o retea de socializare ca si restul doar ca vine cu cateva chestiute in plus care chiar daca sunt mici sunt foarte folositoare si comode.

Oricum, Facebook a suparat multa lume cu setarile de privacy si Google promite mai multe la capitolul asta. Nu cred ca e vorba cum mai adaugi o retea sociala pe lista, ci mai degraba de care scapi ca sa o inlocuiesti cu un produs mai bun. Parerea mea despre el (atentie, nu este una de specialist) dupa putin timp zile de la utilizare, pot spune ca este mai practic decat Facebook, e mai logic (pentru mine!) si mai simplu de utilizat.

Pe Facebook nici nu pot urmari ce se posteaza fiindca mereu apar chestii noi. Asta-I si motivul pentru care vremea trece asa repede. Stau si casc gura la pozele tuturor, ascult melodiile altora, sa nu mai spun de comentarii peste comentarii. La Google + poti filtra grupurile (cercurile) care sunt mai interesante (asta am si eu de gand sa fac ca inca nu am apucat, inca sunt ocupata cu FB-ul)

Advertisements

About Andra Nesu

Iubesc sa calatoresc, sa mananc, sa ascult muzica si sa am conversatii lungi cu oameni inteligenti :D

Discussion

One thought on “Cand renunti la Facebook pentru Google+ ?

  1. Nu vreau sa fiu rautacios, dar au implementat si astia de pe Facebook partea cu “cercurile”. Ei le-au numit liste si sunt chair de cateva luni active. Sunt in dreapta: close friends, family si poti sa faci cate vrei, cum vrei.

    thisismystore, oricine ai fi, in rest, imi place! 😀

    Posted by Lucian Rotaru | November 10, 2011, 9:46 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: