//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Smartphone-ul, numai bun de pus sub brad!

Cum sarbatorile de iarna bat la usa, deja incepi sa te gandesti la posibile cadouri pentru cei dragi. Iar daca iei in considerare ideea de a da un smartphone in dar, garantez ca ai facut cea mai buna alegere!

Smartphone-urile se inmultesc in ritmul modei si sunt din ce in ce mai populare, iar in urmatorii ani vor surclasa telefoanele obisnuite. Indiferent de model, nume sau brand, avantajul principal oferit de telefoanele mobile de astazi, sau mai bine zis, de smartphone-urile de astazi, e faptul ca inlesnesc foarte mult posibilitatile de comunicare. Iar daca telefonul folosit are si aplicatii menite sa imbunatateasca viata utilizatorului, cu atat mai bine. Pe masura ce piata de smartphone-uri creste, piata aplicatiilor pentru acestea o urmeaza indeaproape.

Smartphone-ul a devenit un obiect foarte important in vietile noastre, de la citititul Bibliei, la identificarea radarului de orice tip, gatitul dupa retetele on-line, muzica , film, fotografie, shopping si nu doar atat, ai totul la indemana cu ajutorul telefonului tau inteligent. Astfel, avem deja o colectie de dispozitive care nu mai au niciun succes din cauza aparitiilor smartphone-urilor. Si daca nu te-am convins inca, da o raita in magazinele specializate in telefonie mobila, sunt sigura ca designul diferitelor modele de  smartphone-uri te vor cuceri! / Oana-Daniela Dediu


Advertisements

About oanadediu

"Omul înţelept nu spune tot ce gândeşte, dar ce spune, gândeşte.."

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: