//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Dependenti de tehnologie

In secolul XXI comunicarea a ajuns limite neasteptate de catre generatiile anterioare, astfel noi, GENERATIA DIGI, suntem aproape dependenti de internet, de telefonul mobil si de toate noile gadget-uri. Cu ajutorul lor comunicare este eficienta si pe distante mari. Avansarea tehnologica si a tehnologiei a ajuns sa ne “conduca” zilele.

Consider ca mileniul al III-lea a transformat oamenii prin influenta tehnologiei, astazi privim in jurul nostru si in loc de postasul vesel si teancul sau de scrisori si telegrame vedem smartphone-uri, laptopuri si tablete.

Trebuie sa admit ca eu ca si student al generatiei digitale nu pot rezista o zi intreaba fara telefonul mobil si fara laptopul conectat la internet deoarece am impresia ca sunt izolata de lume. Persoanele din jurul meu nu sunt tot timpul la dispozitia mea si nu detin toate informatiile de care am nevoie, iar astfel realizez ca lipsa tehnologiei pentru mine e lipsa de informatii si astfel lipsa de viata, de socializare, lipsa de cunoastere.

Vedem astazi ca tehnologia inseamna timp, cu cat ajungem sa detinem informatii mai rapid cu atat  ne dam seama ca substantivele “viteza” si “bani” sunt sinonime.

Din perspectiva generatiei DIGI nu vad existenta fara ajutorul noilor tehnologii de comunicare si informare.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: