//
cititi...
Jurnalism multimedia

multimedia si internetul

Astazi e la “moda “era internetului care conduce jurnalismul si il modeleaza.Orice jurnalist tinde a fi un jurnalist universal care sa fie capabil sa faca munca a mai multor persoane, cum ar fi sa faca sel fotografiile, sa filmeze, sa prelucreze imaginile dar si sa realizeze montaje potrivite pentru Web. Jurnalismul si modul lui de operare este dirijat de internet.

Internetul si accesoriile acestuia faciliteaza munca unui jurnalist. De exemplu el se poate documenta simplu prin a da un search pe Google , prietenul fidel al oamenilor, cel care ne informeaza si ne tine la curent cu noutatile si ne ofera informatii de orice gen, cu ajutorul unui telefon mobil, dar si sa trimita la redactie o fotografie , un interviu cu ajutorul acestuia.Era internetului a facilitat si va mai facilita munca unui jurnalist.

Intotdeauna un jurnalist va incerca sa se “imbunatateasca”si sa ajunga la acelasi nivel ca si internetul si de a avansa odata cu el Eu cred ca omul nu va ajunge niciodata sa depaseaca internetul sau sa acopere toate noile tehnologii ale acestui pentru ca internetul este si va fi intotdeauna in curs de dezvoltare. Sa schimbat chiar si ,modul de predare a jurnalismului in sine in facultati pentru ca internetul a luat o mare amploare la noi in tara si toata lumea il foloseste ca un rau necesar. Eu cred ca internetul are si partea lui putin mai buna: a inlocuit vechea carte… mai nimeni nu citeste o carte de la biblioteca nu tin cartea in mana… acum se gasesc biblioteci online. .Raspandirea de retea duce la un progres in titlul informativ si a identitatii culturale ca urmare a jurnalistului.

Cei care lucreaza in mediul online ar trebui sa ia in considerare importanta unei fotografii, cum sa utilizezi un audio, fisier audio si sa fie capabil sa masoare lizibilitatea generala si gradul de utilizare a produsului multimedia, adica trebuie sa stie sa adopte alte cunostinte diferite de cele ale unui jurnalist clasic si sa aibe si cunostin

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: