//
cititi...
Promovare virală

Pasta corectoare iti pune imaginatia la incercare

Promovarea virala evolueaza din ce in ce mai mult. Probabil cea mai tare campanie virala din ultimul timp o au cei de la Tipp-Ex, ce promoveaza o banda corectoare. Clipul viral incepe destul de simplu, cu un barbat la vanatoare de ursi. El se spala pe dinti, iar prietenul sau il filmeaza. Dintr-o data apare un urs, cei doi se panicheaza si au atitudini diferite: unul vrea sa impuste ursul, iar celalalt nu. Pana la urma finalul ramane deschis si la latitudinea consumatorului.  

Cei de la Tipp-Ex au lansat pe Youtube si un joculet foarte distractiv in care cuvantul “shoots” (impusca) este eliminat cu banda corectoare, iar acesta poate fi inlocuit cu orice alt cuvant. Nu vor functiona toate cuvintele, dar va veti da seama imediat deoarece va aparea ursul cu vanatorul aratandu-va pe o bucata de carton “Error 404”.

Joculetul, pe care il puteti gasi pe http://www.youtube.com/profile?feature=iv&annotation_id=annotation_980821&user=tippexperience , este interactiv, ofera posibilitatea de a comunica cu brand-ul si posibilitatea de a crea orice final vrei tu. Iata cateva idei cu care functioneaza: feeds, sleeps with, buys, plays football with, pee (probabil cel mai amuzant), breakdances with, kicks, kisses, shoots, plays with, cuddles, paints, jumps, washes, does nothing to, goes fishing with si multe alte activitati pe care vi le puteti inchipui. Doar introduceti cuvantul, iar vanatorul impreuna cu ursul vor face ceea ce voi va imaginati.

Conform http://viralvideochart.unrulymedia.com/youtube/ clipul viral a aparut pe 25 august 2010, are 1.252.553 shares dintre care peste 1 milion sunt pe Facebook. Are peste 18,2 milioane de vizualizari pe Youtube si aproximativ 900 de comentarii.

Avem si noi in Romania Tipp-Ex, insa nu stiu daca dupa acest clip vom cumpara pasta corectoare sau daca vom fi mai atenti la firma producatoare a pastei corectoare cand o vom achizitiona. Tot ce stiu e ca este ceva interactiv ce iti pune imaginatia la incercare si care te face sa razi cu pofta.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: