//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Mult asteptatul iPhone 4S a fost lansat si in Romania.

Vara aceasta am fost “inundati” de zvonuri care semnalau faptul ca noul iPhone va avea denumirea de iPhone 5, va fi mai subtire, va avea ecran de 4 inch, buton capacitiv si o carcasa de aluminiu. Ei bine, acest lucru nu s-a realizat inca, insa acum cinci zile , in Romania a avut loc lansarea mult asteptatului iPhone 4S. Daca in strainatate oamenii au asteptat la coada, cu pancarte si mesaje in memoria lui Steve Jobs, saraca Romanie a strans cu ocazia lansarii, o multime de doar 200 de persoane. Desi smartphone-ul iPhone 4S a fost conceput inaintea mortii lui Steve Jobs, acest model ii poarta initiala cofondatorului firmei Apple.

Steve Jobs a fost un artist al prezentarilor,  al asteptarilor. A transformat fiecare lansare oficiala a produselor firmei californiene intr-un drog asteptat de milioanele de fani din intreaga lume.

Noul iPhone 4S(teve) , are imbunatatiri si elemente noi. Recunoasterea inteligenta a vocii, un procesor puternic si abilitatea de a efectua apeluri telefonice in aproape orice tara din lume, iar acestea nu sunt singurele noutati. Nu ma declar o fana inraita a acestui miraculos smartphone, insa meritele ii trebuiesc recunoscute.

Recent, Apple a lansat o aplicatie pentru iPhone, care poate monitoriza in orice moment nivelul zaharului din sange. Si nu doar atat, cu ajutorul unei alte aplicatii noi, posesorii romani de iPhone pot fi anuntati cu 30 de secunde inainte de producerea unui cutremur.

iPhone-ul este unul din cele mai discutate si dorite telefoane din lume, iar iPhone-ul 4S, este cel mai uimitor iPhone de pana acum… oare parintii mei vor putea intelege asta? / Oana-Daniela Dediu

Advertisements

About oanadediu

"Omul înţelept nu spune tot ce gândeşte, dar ce spune, gândeşte.."

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: