//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare, Uncategorized

A aparut in Romania noul IPhone 4S- o noua tehnologie de comunicare cu noi insine .

Pana acum s-a tot vorbit despre diferite modele de telefoane mobile cu ajutorul carora putem sa ne vedem in orice colt de lume ne-am afla, sa ascultam muzica la calitate foarte buna de sonorizare, de iPhone, de smartphone, de Ipad-uri,etc.Dar in aceasta spatamana  dragii mei va voi vorbi despre ultimile noutati in materie de noi tehnologii mobile in Romania,noile telefoane inteligente IPhone 4S..Abia a trecut o saptamana de la  inceprea livrarilor Apple  Iphone4S in SUA si vestul Europei  ca deja a ajuns si in Romania. Cei de la Samsung ne-au anuntat si ei ca ofera in premiera in Romania Galaxy Nexus  concurent direct cu IPhone4S lansat de curand in Hong Kong .

Recunoasterea vocala a comenzilor nu este o noutate nici pe telefoanele cu Android. Samsung Galaxy Nexus ori Galaxy SII vin preechipate cu un set de comenzi care functioneaza la fel de… experimental.Pe Android s-a angajat asistenta vocala si Iris. Vorbim despre un soft construit de o companie indiana. Iris pare insa mai degraba pusa pe glume.

In fine si BlackBerry a inceput sa ofere recunoasterea vocala, insa ca de obicei, canadienii vin greu din urma iar programele sunt inca greoaie.Futurologii spun ca telefonul perfect ne va asculta gandurile si nu vocea.Ambele telefoane vor fi disponibile pe piata de la noi incepand din noiembrie. Deocamdata primele bucati sunt disponibile pe cateva pagini de licitatii, insa fara factura si fara garantia producatorului.

Cei care vor sa le cumpere cu acte in regula pot lansa precomenzi la cateva magazine online precum evomag.ro si emag.ro. Cel mai ieftin iPhone 4S va costa 3000 de lei. Galaxy Nexus tot cam pe acolo.Comenzile vocale si noile asistente personale oferite de Apple si Samsung au reprezentat subiectele zilei.

Siri a fost gandita sa ne ajute mai ales cand ne aflam in miscare.Desi este spectaculoasa la prima vedere,are insa destule limitari. Nu stie decat engleza, germana si franceza vorbite suficient de clar. Dar trebuie sa recunoastem ca ajuta sa ai un telefon care iti vorbeste in loc sa iti ceara sa te uiti la ecran cand tu ar trebui sa te uiti inainte.Siri de pe IPhone 4S stie sa porneasca muzica, sa scrie SMS-uri si e-mail-uri in limba engleza dupa care sa le trimita contactelor din agenda, sa stabileasca intalniri si sa inregistreze alerte, sa arate adrese pe harta ori starea vremii.Mai da insa si rateuri cand nu intelege accentul ori intrebarea sau pur si simplu pentru ca nu stie tara.I

n urmatoarea saptamana dragii mei va voi vorbi despre  noul Samsung Galaxy Note, plus aplicatii Android pentru toate gusturile pana atunci nu uitati ca noile tehmologii de comunicare se reinventeaza tot mai mult in fiece zi a anului.. Nicoleta Holera(cas.Pavel).

http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/hi-tech/like-it-cu-george-buhnici-cat-de-utile-sunt-cu-adevarat-noile-asistente-personale-siri-si-iris.html

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: