//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Lumia 800, cel mai bine vandut smartphone Nokia de pana acum?

Nokia 800 este foarte bine primit de publicul din Marea Britanie, reusind sa stranga inca din ziua lansarii un numar record de precomenzi. Conform estimarilor Orange UK, Lumia 800 a strans deja cel mai mare numar de precomenzi inregistrat vreodata pentru un handset Nokia, depasind modele extrem de populare ca Nokia 5800 si N95.

In ciuda optimismului afisat de Nokia, meritul succesului de care se bucura Lumia 800 in Marea Britanie nu poate fi atribuitiîn totalitate echipei de design. Orange UK a demarat o campanie foarte agresiva pentru promovarea handset-ului Nokia, recompensand aproximativ jumatate dintre clientii care au comandat in avans telefonul Lumia 800 cu o consola Xbox complet gratuita. Cum era de asteptat, oferta a prins foarte bine, chiar daca este vorba doar de o versiune low-end a consolei Xbox.

 Operatorul planuieste sa extinda valabilitatea promotiei, cu scopul de a promova consola Xbox 360 si printre clientii noi, interesati sa achizitioneze un handset Nokia 800 in pachet cu abonament.

Chiar daca cifrele de vanzari si precomenzi inregistrate de Nokia in alte regiuni ale lumii nu se vor ridica la nivelul celor mai de succes modele iPhone sau smartphone Android, succesul inregistrat cu Lumia 800 poate readuce compania pe un trend pozitiv, ajutand la recastigarea cotei de piata pierduta in ultima perioada.

Sursa: Thenextweb.com

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: