//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Apar telefoanele SF

Nu ne mai mira absolut nimic in viata de zi cu zi. Potrivit site-ului www.evz.ro s-au descoperit acumulatori cu o viata de zece ori mai mare.  Acest lucru se pare ca va aparea pe piata cat mai curand, cel putin asa spun sefii laboratoarelor de cercetare ale companiilor gigant din IT.

Asa cum am scris in articolele anterioare tehnologia este intr-o continua dezvoltare. Mai tineti minte telefonul  care are comanda: indoai, inclini si comanzi? Ei bine sunt telefoane, deocamdata in laboratorul de inventii. Problema majora insa e bateria. Cat ne tine bateria? Asa cum se anunta gadgeturile  sunt mari consumatoare de energie si nu am putea sa ii atasam un acumulator de la un smartphone  pentru ca ar “muri” in cateva minute.

“Inginerii de la Universitatea americana Northwestern spun ca au inventat un model de baterie pentru telefoanele mobile care se incarca in 15 minute si sta incarcata mai mult de o săptamana, avand o viata de zece ori mai lunga decat cele care exista în prezent. Bateriile, care ar urma sa le inlocuiasca pe cele lithium-ion, sunt produse printr-o tehnologie bazată pe silicon”.

Va prezint cateva proiecte:

Mozzila Seabird 3D

 Va imaginati cum ar fi cu ajutorul telefonului Mozzila Seabird 3D care va avea inclus doua priectoare sa vizualizezi: filme, muzica, sa le prezentati colegilor de facultate sau de serviciu  proiectele voastre fara sa mai aveti nevoie de un video proiector. Se pare ca pe viitor cu asa ceva ne vom lauda. Acest telefon ar mai putea avea la pachet si o camera performanta de peste 8 megapixeli ceea ce ne duce cu gandul ca nu am mai avea nevoie de un aparat foto daca mergem intr-o vacanta.

Skin

Nu va ganditi la un nume de club pentru ca de fapt e numele unui telefon: Samnsung Skin. 3 in 1 cel putin; gadgetul-prototip ar putea avea mai multe functii: poate deveni un ceas, daca vrei sa ajungi rapid la destinatie poate fi si GPS, vrei filme la tine acasa poate fi si proiector si multe altele.

Apple

 Am tot vorbit de functii si telefoane performate, dar cum ar arata un iPhone transparent? Zvonul ar fi ca un posibil iPhone 5 va fi transparent, cu doua ecrane si dotari pe care nu le-am mai vazut pana acum. Trebuie sa speram ca nu vom fi dezamagiti.

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: