//
cititi...
Reţele sociale, Uncategorized

Google+ nu este de ignorat

O alta retea de socializare. Goole+ este un proiect al celor de la Google si se axeaza pe comunicarea dintre persoane. Vrea sa construiasca legaturi stranse cu toate lucruile sau persoanele care sunt importante pentu noi : companii, persoane publice, localuri si branduri.
Google+ este o retea de socializare dezvoltata de Google. Pe 28 iunie 2011 a avut loc lansarea pentru testare a serviciului iar pentru public, lansarea oficiala a fost pe 20 septembrie 2011.
Google+ este un adevarat competitor pentru Facebook si pare sa-i ameninte utilizartorii deoarece este multmai bine construit si ofera mult mai multe aplicatii decat Facebook.

De ce Google+ nu trebuie ignorat
– Google+ are cel mai bun serviciu de moitorizare SEO care ofera cele mai relevante pagini web aflate in top.
– Daca odata ce ti-ai facut cont pe Facebook este aproape imposibil sa-l stregi sau sa stergi unele informatii cu caracter personal pe Google+ nu exista aceste inconveniente. Cu ajutorul uneltei “Data Liberation” poti sa-ti iei toate datele personale, pozele etc de pe Google+ si sa pleci.
– Un alt avantaj al lui Google+ fata de Facebook este legat de chat. Aici poti sa formezi grupuri ad-hoc cu care poti sa comunici prin video chat, lucru pe care pe Facebook nu poti sa-l faci.

Chiar daca Facebook-ul este foarte popular iar Google+ este abia la inceput , eu cred ca majoritatea vor renunta la primul serviciu indreptandu-se spre al doilea care este mult mai performant si mai complex.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: