//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Om inteligent. Telefon inteligent

Anul 2011 s-a aratat imbucurator in ceea ce priveste lansarea de noi telefoane, din ce in ce mai accesorizate si evoluate pe plan tehnic. Cunoscuta retea Nokia, retea care se presupune a fi cea mai puternica pe acest plan de telefonie mobila, a venit cu dorinta pe piata de a lansa pana la 40 de terminale in anul acesta cu adaugarea ca : “Nu toate vor fi complet noi, o parte dintre ele fiind pur si simplu rebranduite pentru zone diferite.”

Toata aceasta productie va avea in vedere perfectionarea treptata a tot ceea ce inseamna telefonie mobila de ultima generatie iar asa cum raporteaza oficialul Nokia :30% dintre terminale lansate in acest an vor fi smartphone-uri”.

Se stie despre colaborarea din 2011 intre Microsoft si Nokia, colaborare care doreste sa fructifice telefoane Windows Phone 7,  insa acest proiect nu si-a stabilitt inca bazele de rulare.

Iar pana sa se ajunga la acest pas, in tendinta si in voga raman inca smartphone-urile. O mica jucarie capabila sa faca atat de multe, bineinteles, in domeniul tehnologiei. Cea mai remarcabila contributie, in opinia personala, la acest telefon inovativ, a fost faptul ca poate folosi un sistem de operare. Cum si denumirea in engleza o denota, un telefon inteligent. Caci calculatorul personal a fost mutat in expresie micsorata pe aceste smartphon-uri care continua sa evolueze. Cu touchscreen sau tastatura, ele prind contur la public si din ce in ce mai multi oameni le cumpara. Si pentru aspectul atragator dar si pentru capacitatile tehnologice detinute (internet, e-mail, messenger, facebook etc etc ).  Iar cu cat evolutia va fi mai rapida si intensa, cu siguranta calculatoarele personale si laptopurile vor intra usor in umbra si vor fi eclipsate de jucariile acestea inteligente. / Popescu Elena Otilia

Sursa : http://mobile.acasa.ro/noutati-160/nokia-lanseaza-40-de-telefoane-noi-in-2011-151951.html#ixzz1eT0SHpgs

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: