//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Nokia HumanForm…telefonul in forma de lacrima…

Cu totii suntem martorii evolutiei telefoanelor mobile, de la primul telefon cat mai simplu pana la cel mai sofisticat si rafinat. De diverse forme, marimi, telefoanele mobile ne-au cucerit, ne-au aratat o posibilitate mai usoara de a comunica.

Un nou concept a fost prezentat de cei de la Nokia, cu ocazia ultimului salon Nokia World. HumanForm este un prototip de telefon mobil Nokia care se bazeaza pe nanotehnologie.

Nu este un telefon cu un design obisnuit, ci este o creatie mai “ciudata. Este un smartphone cu o carcasa integral touchsensitive si cu un ecran transparent flexibil.Conceptul de telefon mobil HumanForm este in forma de lacrima.

Intr-un articol aparut in jurnalul.ro  sunt evidentiate cateva caracteristici ale viitorului telefon mobil de la Nokia :  “Telefonul este oval si in totalitate tactil si flexibil. In plus, este sensibil la toate miscarile utilizatorului, numai ca tot ceea ce se poate realiza acum cu telefonul va schimba cutumele: pentru a efectua un zoom, de exemplu, este suficient sa pliezi aparatul. Pentru ca terminalul se poate rasuci, indoi si intinde pentru diverse functii pe care pana acum eram obisnuiti sa le efectuam tastand sau miscand degetele pe ecranele tactile. In plus, telefonul este capabil sa detecteze starea utilizatorului sau a interlocutorului, permitand inclusiv comunicarea nonverbala” .

Nokia are o gama diversificata de telefoane mobile.  Am avut ocazia sa descoperim tot mai multe concepte de telefoane, de la cele cu un design simplu dar elegant, pana la cele mai “ciudate” si uluitoare.

(Sursa foto: http://blogatu.ro/2011/11/nokia-humanform-un-concept-de-telefon-flexibil-bazat-pe-nanotehnologie.html/human-form-nokia-t )

Advertisements

About cristinagireada

Grupa I A

Discussion

One thought on “Nokia HumanForm…telefonul in forma de lacrima…

  1. Super tare ce e tehnologia. Mai avem de invatat

    Posted by silviu rujan | December 24, 2011, 8:50 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: