//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Tehnologii noi de comunicare

Samsung acceptă înfrângerea şi modifică tableta Galaxy Tab 10.1

Galaxy Tab 10.1N este cea mai recenta creatie a celor  de la Samsung pentru a scapa de acuzatiile de plagiat ce au venit din partea rivalilor sai de la Apple.Compania Apple a obtinut printr-un oridin judecatoresc blocarea vanzarii labletelor Samsung, pentru ca aceasta semana cu propria lor gama de tablete.

Cei de la Samsung se lupta de ceva luni cu rivalii de la Apple prin tribunale.Comapnia Samsung a fost acuzata de faptul ca au copiat elemente de desingn al tabletei Ipad.Batalia care pare fara sfarsit a avut un deznodamant nu tocmai placut pentru cei de la Samsung, deoarece Apple a reusit sa blocheze vanzarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 cam in toate tarile din europa.

A avut Apple dreptate când şi-a acuzat rivalul Samsung de plagiat?

Acesta intrebare inca nu a primit un raspuns definitiv, insa se pare ca acestia au hotarat sa rezolve acesta problema pe o cale mult mai pasnica.Cei de la Samsung au facut primul pas si au fost deacord sa schimbe designul tabletei pentru a nu mai avea nici cea mai mica asemanare cu tableta IPad 2.

Samsung a inceput modificarea tabletei Galaxy 10.1N.Acestia au modifică aspectul ramei metalice ce înconjoară marginile tabletei, astfel încât aceasta devine mai vizibilă şi încadrează marginile ecranului.

Samsung Galaxy Tab 10.1N a fost deja gasita in oferta unui magazin online din Germania.Aceasta poate fi achizitionata cu suma de 549 euro.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: