//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Telefonul care iţi face cafeaua de dimineaţă

Cum ar fi dacă într-o zi vei putea să ai tot ceea ce îţi doreşti  într-un singur dispozitiv? Astăzi acest lucru poate deveni realitate – cu ajutorul telefonului Pomegrenate NS08.

Acest telefon are următoarele opţiuni: e-mail, navigaţie internet, cameră foto, video, încărcător wireless , mp3 player, muzicuţă, navigaţie gps şi audio translator. Da, cu ajutorul acestui device poţi purta o conversaţie chiar dacă nu stăpâneşti o limbă străină! Pomegrenate Phone are la dispoziţie 50 de limbi străine şi, îţi traduce cu uşurinţă şi pe loc orice conversaţie. Trebuie doar să rosteşti în faţa dispozitivului propoziţia iar apoi să aştepţi traducerea. Practic, acum ne putem descurca în orice ţară din lume!  Cu Pomegrenate Global Voice Translator limba nu va mai fi niciodată o problemă.

Dezvoltarea funcţiilor acestui telefon a mers, putem spune, mult prea departe. V-aţi imaginat vreodată că acest telefon vă poate face cafeaua de dimineaţă? Această opţiune se numeşte Coffee Brewer. În capătul telefonului se va introduce un pai în timp ce în unul din discurile laterale se va pune o esenţă de cafea. După ce paiul va fi introdus în apă, telefonul va transforma apa în cafea în doar 30 de secunde.

© Official Website Pomegrenate Phone

O altă funcţie a acestui gadget ar fi că poate deveni un super proiector de filme HD. Telefonul se aşează pe un simplu suport şi cu ajutorul unei atingeri de touch, telefonul va putea proiecta filme de calitate HD şi va transforma camera voastră într-o mini sală de cinema.

Având în vedere ultimele modele smartphones de pe piaţă,  un telefon perfect practic nu există. Dar Pomegrenate Phone este un telefon care pur şi simplu ştie să facă de toate. Din păcate acest telefon reprezintă doar o campanie publicitară a unei companii de turism, dar acest concept interesant ne pune pe gânduri şi ne împinge într-un exerciţiu imaginar excelent.

© Official Website Pomegrenate Phone

Cum ar fi oare dacă Pomegrenate Phone NS08 ar face parte cu adevărat din viaţa noastră?

Raluca Macovei

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: