//
cititi...
Reţele sociale

Voi stiti cine e Dan Matei?

Dan Matei este cel mai prolific roman din industria software a telefoanelor mobile.

Nokia Romania a anuntat ieri ca romanul a intrat în topul “softiştilor” de succes din Nokia Store dupa ce mai mult de 5 milioane de utilizatori Nokia au descarcat de pe Ovi Store aplicatiile gandite si create de el.

Magazinul virtual Nokia are nu mai putin de 39 de aplicatii ale romanului dintre care, se pare, Air Painter este cea mai populara.

 Dan Matei a declarat pentru buisinesscover.ro : „Nokia Store este o oportunitate de a transforma în venituri pasiunea pe care o am pentru programare. Este şi un loc unde pot fi creativ, limitele fiind date doar de capacitatea mea de a mă gândi la un produs interesant”, spune Dan Matei. „Timpul alocat creării unei aplicaţii depinde de complexitatea ei, iar acesta poate dura de la două ore până la o săptămână. Veniturile generate de o aplicaţie nu sunt întotdeauna direct proporţionale cu timpul alocat acesteia.”

Cu toate acestea, cele mai populare aplicatii descarcate de utilizatorii de telefoane prea inteligente raman cele axate pe “interactiune sociala”: Yahoo Mess, Facebook Chat, Skype, si multe altele care, fiti atenti, ne ajuta sa interactionam.

Da…sigur.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: