//
cititi...
Promovare virală

Rihanna a debutat ca actrita in noul viral de la Armani

In acest an, Rihanna a inlocuit-o pe Megan Fox si a devenit noua imagine Armani. Atat pentru Armani Jeans cat si pentru Emporio Armani Underwear, aceasta promoveaza noua colectie toamna-iarna a renumitei case de moda.

Desi ne-a obisnuit cu statutul de cameleon, cantareata a starnit controverse cu noul ei look. Rihanna poarta o peruca blonda si foarte scurta, dar pastreaza atitudinea de fata rea. Mai intai au aparut niste fotografii de preview, din New York, intr-o tinuta all black, pe un fundal vitange, intr-un Loncoln Continental. Ceea ce i-a dat promovarii un aer modern a fost pantalonii mulati si bluza scurta.

Pentru clip, Armani s-a gandit la un scurt film contemporan in imagini alb-negru, filmat intr-un garaj. Rihanna asteapta in partea din spate a unei masini de epoca, intr-o rochie neagra, eleganta. Soferul ii aduce o geanta cu haine. RiRi se schimba de haine, isi expune corpul si tatuajele, imbracandu-se complet in Armani. Pe fundal puteti auzi “I Got A Secret I Wanna Show You”. Mai apoi, frumoasa blonda, iese din masina si se indreapta catre un lift unde se arata atrasa de un strain foarte interesant.

Acesta a avut o mare priza la public, iar cel mai multi dintre noi probabil au pus la share pe retelele de socializare. In Vogue Magazine, Rihanna afirma ca : „I just feel sexy. My body is comfortable, and it’s not unhealthy, so I’m going to rock with it.” (“Ma simt sexy. Corpul meu este confortabil si nu este nesanatos, asa ca am de gand sa fac senzatie cu el”).

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: