//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Samsung Gallaxy Note,olus aplicatii Android cel mai mare telefon mobil facut pana acum.

Ceea ce o sa va recomand in aceasta saptamana sper dragii mei sa va fie foarte util atat in viata particulara cat si in cea personala.O sa va intrebati daca este telefon mobil sau tableta.Adevarul este ca nici producatorul nu stie ce este Note.Ar putea fi o tableta mica, cu ecran de 5 inch ori cel mai mare telefon mobil facut pana acum.V ine pe piata unde mai exista deja doua dispoziteve asemantoare.vorbim despre Dell Strech tot un smartphone urias care nu prea a prins la noi in Romania, desi pretul scazuse destul prin vara acestui an.Si acela ofera posibilitatea sa vorbim la telefon, desi ar fi o idee mai buna sa folosim o casca bluetooth sau cu fir ca sa nu se mai uite lumea ciudat la noi.pe strada.

Un alt concurent cu un succes la fel de limitat este Nokia N900 carebeneficiaza insa de o tastatura completa, dar care are un sistem de aparare  deja abondonat  de Nokia.

Un dispozitiv care ruleaza Android poate desena ceva creativ  cu ajutorul acestui stilou digital destept.Pentru ca este oferit de Google, Android ofera din start email,messenger si asa mai departe.

Exemplu este Juice Defender- una dintre cele mai bune inventii pentru telefoanel destepte avide de baterie.Aplicatia instalata  sta ascunsa in spate si taie internetul de pe  tableta sau telefonul mobil cand inchidem ecranul.Apoi il reactiveaza cand  reactivam ecranul sau la intervale de cateva minute, cat sa descarce mesajele mai noi.Asa vom reusi sa  dublam autonomia bateriei.

Un alt exemplu este Evernote- una dintre cele mai premiate aplicatii facute pana acum.Aceste o sa ne placa pentru ca ne scapa de problema pixului si notesului de buzunar.O sa deschidem ochii, scriem o note, facem o poza si se salveaza direct pe internet.Partea specaculoasa de abia acum vine.Aceleasi note salvate aici pot fi accesate de pe telefon si de pe tableta si de pe calculator prin pagina de internet.Totul sta in cloud, adica norul de pe internet.

O alta aplicatie puternica pentru stiri este Pulse. Aduna la un loc informatii de la marile site-uri, dar si din sursele tale cum ar fi conturile de pe retelele sociale. Dai cu degetul prin meniuri si ai acces rapid la orice informatie. Sigur nu apuci sa te plictisesti pana le parcurgi pe toate.

Sigur niciunul dintre noi nu cred ca daca pune mana pe un asemenea telefon sau tableta cu aplicatii Android nu cred ca ar acea timp sa se plictiseasca sau sa nu gaseasca ceva util pentru cunostintele generale sau cu un subiect anume/Nicoleta Holera(cas.Pavel)

http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/hi-tech/like-it-cu-george-buhnici-cat-de-utile-sunt-cu-adevarat-noil

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: