//
cititi...
Promovare virală

SIRI este prinsa la mijlocul unei certe ostile…

De fiecare data cand Apple lanseaza “the next big thing”, are tendinta de a-si face loc in spectrul de stiri hightech intr-o maniera zilnica, iar SIRI s-a dovedit a nu fi o exceptie. Noul iPhone 4S, cu controlul vocal SIRI este ca si facut pentru filmuletele de comedie. Acest clip ne arata un sot si o sotie purtand o discutie in contradictoriu foarte aprinsa, iar faptul ca SIRI este prinsa in mijlocul acestei dispute, este cu adevarat hilar.

 

[youtube:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9yLuqCXXutY%5D

CollegeHumor, un site dedicat clipurilor stupide dar totodata amuzante, al carui public tinta sunt adolescentii si tinerii adulti, a pus laolalta o parodie video destul de captivanta in care sunt ilustrati un sot si sotia acestuia certandu-se prin intermediul lui SIRI, care incearca dar esueaza in acelasi timp in a fi un bun mediator – rezultatul fiind 2 telefoane destul de scumpe, sparte.

In timp ce clipul ne ofera o modalitate placuta de a “omora” cateva minute pe internet, ridica si cateva intrebari in legatura cu SIRI.

Cu Apple, care aparent doreste updatarea inteligentei virtuale a lui SIRI la intervale determinate de timp, pot exista totusi situatii in care SIRI sa detecteze animozitati si, in loc sa fie un sclav cooperant, sa raspunda intr-o maniera perceputa de ea ca “in interesul tau”?

Am putea spune ca a primi sfaturi de la un “device” nu e tocmai cea mai buna modalitate de a calma pe cineva, dar sunt convins ca am fost cu totii in situatii in care am trimis mesaje pe care le-am regretat ulterior si probabil am fi exprimat lucrurile diferit – poate cu ajutorul unei soapte discrete din partea lui SIRI.

SIRI are doar cateva luni, iar cand privesti la multitudinea aplicatiilor zilnice, intergrarea controlului vocal are previziuni interesante. Harti, jocuri, navigare – si lista poate continua la infinit. Desi tehnologia in sine a aparut destul de curand (cum evidentiaza in mod constat scepticii), SIRI e pregatita pt a fi o alta figura iconica pe lista Apple a produselor ce definesc era tehnologie actuale.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: