//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare, Uncategorized

Ia-ti o tableta de Craciun!

Vin Sarbatorile. Poate va ganditi la un cadou deosebit pentru cineva drag sau poate chiar pentru voi insiva. Daca sunteti un fan al noii tehnologii, nu mai trebuie sa mai cautati, caci adevarul.ro vine cu o idee: portabilele sunt printre cele mai apreciate cadouri de Sarbatori, iar anul acesta disputa s-a intetit. Cel mai nou gadget este Nook Tablet. Daca la sfarsitul anului trecut iPad de la Apple era liderul absolut, anul acesta, ­Samsung a lansat doua noi gadgeturi, iar de curand si lanturile de magazine online doresc sa castige teren pe piata tabletelor.

Astfel, doua dintre dispozitivele mai mici, Amazon Kindle Fire si Nook Tablet, incearca sa atraga  utilizatorii prin continutul lor (cataloage stufoase de carti, filme si muzica), in detrimentul aspectului tehnic. Potrivit unui studiu recent, pasionatii de tehnologie vor cheltui anul acesta, de Craciun, in medie 176 de ­euro pe cadouri care constau in electronice, iar cele mai dorite gadgeturi vor fi tabletele.

Nook Tablet si Amazon Kindle Fire

Nook Tablet este cel mai recent lansat gadget din segment. Dispozitivul urmareste tendintele unei piete orientate catre tablete mai ieftine,  pretul acestuia pornind de la 145 de euro. Nook, produsa de lantul de librarii Barnes&Nobles, este o marca mai putin populara in Romania, dar are avantajul de a avea o librarie online cu peste 2,5 milioane de carti. Astfel, Nook ar putea „muta” piata de la e-readerul traditional catre tablete, dispozitive mai avansate din punct de vedere tehnic.

Pentru o scurta comparatie intre tabletele Nook Tablet, Amazon Kindle Fire, iPad 2 si Samsung Galaxy Tab 10.1, apasati click.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: