//
cititi...
Uncategorized

Samsung Galaxy S2 vs. HTC Sensation

Chiar daca Iphone 4 este considerat cel mai bun smartphone de pe piata de la ora actuala,din cauza limitarilor impuse de cei de la Apple sistemului de operare iOS si din cauza pretului ridicat potentialii clienti trebuie sa isi indrepre atentia catre competitori.
In acest moment exista cel putin doua telefoane create de companii diferite care se bat pentru suprematia in topul smartphone-urilor.
Compania HTC concureaza cu cel mai bun telefon al lor pana in present HTC Sensation pe cand cei de la Samsung mizeaza pe Samsung Galaxy S2.

Design

HTC Sensation si Galaxy S2 au dimensiuni asemanatoare doar ca cel din urma este mai subtire. In ceea ce priveste materialele din care sunt facute lucrurile stau putin diferit: Sensation are o carcasa din aluminiu si plastic pe cand Samsung Galaxy S2 are o carcasa doar din plastic.
Avem tendinta sa spunem ca cei de la HTC ar putea iesi castigatori, insa cei de la Samsung recupereaza teren in ceea ce priveste greutatea. Daca Galaxy S2 se poate lauda cu o greutate mica de 116 grame, rivalul sau este mult mai greu cantarind 148 de grame.

Dotari tehnice

Atat Galaxy S2 cat si Sensation beneficiaza de un display cu o diagonala de 4,3” insa diferenta dintre ele este ca primul are un ecran de tip Super AMOLED si ofera o rezolutie de 480×800 pixeli, iar al doilea are un ecran (S-LED) si ofera o rezolutie mai buna, de 540×960 pixeli.
O diferenta foarte clara se observa la stocarea datelor. In timp ce Sensation are o memorie interna de 1GB si are un card de 8 GB in pachet, Galaxy S2 are o memorie mult mai generoasa, telefonul fiind disponibil in varianta cu memorie de 16 GB si 32 GB.
O alta diferenta intre cele doua telefoane ar fi la conectivitate, cel de la Samsung ofera o viteza de 21 Mbps in 3G pe cand rivalul sau doar 14 Mbps.
Si la capitolul camera foto lucrurile stau la fel, ambele telefoane au o camera foto principala de 8 MP, ofera functii precum focus, LED Flash si de asemenea permite filmarea in format Full-HD. In ceea ce priveste sistemul de operare, ambele au ultima varianta dezvoltata de Google, Android 2.3 Gingerbeard.

Pret

Asemanarile dintre telefoane continua si la prat: Samsung Galaxy S2 cu memorie de 16 GB costa 2390 de lei pe cand HTC Sensation are un pret de 2400 de lei./ Stefana Suchar

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: