//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Samsung Galaxy S II – Rapid şi puternic

Samsung S II este cel mai puternic smartphone de la Samsung, care aduce pe piaţă noi standarde în ceea ce priveşte perfomanţele şi calitatea imaginii unui telefon mobil. Şi-a asigurat  o  poziţie de top în preferinţele cunoscătorilor, prin sincronizarea bine pusă la punct a tuturor aplicaţiilor de care dispune şi prin performanţă ridicată.

La o primă vedere, surprinde prin display-ul super AMOLED Plus şi printr-un design elegant şi foarte subţire (doar 8, 49 mm), iar ulterior descoperi unul din avatajele sale incontestabile – ultra-rapiditatea de care dispune, datorită procesorului dual-core. Aplicaţiile se mişcă fluid şi te poţi baza pe el în orice moment.

Alături de procesorul dual-core, conectivitatea sa wireless avansată (HSPA+ 21), îi asiguri smartphone-ului atît viteza, cît şi puterea de a oferi o performanţă mobilă de neegalat. Navigare web rapidă, multi-tasking comparabil cu cel care te-ai obişnuit utilizînd PC-ul, o calitate grafică superioară şi o interfaţă 3D cu răspuns rapid – ai toate acestea pe ecranul extreme de larg al smartphone-ului Galaxy S II.

Experienţă vizuală intensă

Display-ul extrem de clar Super AMOLED Plus face din Galaxy S II este cel mai avansat display mobil creat vreodată, cu cea mai largă gamă de culori, cel mai bun ratio de contrast şi o claritate a imaginii fără egal. Utilizînd tehnologia de afişare RealStripe, Super AMOLED Plus te ajută să vezi imagini mult mai detaliate decît ai fost obişnuit pînă în momentul de faţă, oferind o experienţă vizuală mult mai vibrantă, prin comparaţie cu oricare alt dispozitiv mobil.

Încorporează cele 4 noi hub-uri exclusive de conţinut şi de divertisment ale Samsung, oferind acces instantaneu la muzică, jocuri, reviste şi reţele sociale. În plus, performanţa superioară 3D face ca redarea jocurilor şi a filmelor să fie incredibil de rapidă şi fluentă.

Cu ajutorul serviciului Live Panel, care reuneşte în timp real conţinutul web şi pe cel al aplicaţiilor într-un singur homescreen personalizabil, îţi poţi crea singur layout-ul, serviciile online şi aplicaţiile mobile care se pliază perfect pe nevoile tale. Feed-urile SNS, informaţiile şi multe alte aplicaţii pot fi încorporate şi accesate instantaneu, prin intermediul acestui layout Live Panel asemănător unei reviste. Iar conectivitatea ultra rapidă HSPA+21 măreşte considerabil viteza de download mobil, în timp ce BlueTooh 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.

Samsung Galaxy S II este echipat cu o cameră ce permite realizarea de fotografii de 8 MP şi de filme full HD de 1080p. Datorită tehnologiei patentate AllShare, poţi capta, crea, iar apoi împărtăşi cu amre uşurinţă experineţele proprii cu tot grupul de prieteni. Totodată, Galaxy S II utilizează Android 2.3 (denumit “Gingerbread”), cea mai nouă şi mai rapidă versiune a celui mai popular sistem de operare mobil din lume (OS), fiind astfel combinaţie excelentă între conectivitate, tehnologie şi spectacol mobil.

Poţi spune că Samsung Galaxy S II este telefonul perfect: subţire şi uşor, puternic, cu imagini clare şi intense. În plus, află că de curînd s-a lansat pe piaţă şi varinta pe alb, pentru a răspunde cît mai bine tuturor preferinţelor consumatorilor. El îţi aduce un design impecabil, pe lîngă nivelul înalt de performanţă cu care te-ai obişnuit deja./ Raluca Corugă

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: