//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Nokia 888 sau telefonul secolului XXI

Nokia 888 e-motions a depăşit limitele unui smartphone.  Câştigător al premiului Nokia Benelux Design Awards în anul 2005, noul concept al lui Tamer Nakisci poate fi considerat cu uşurinţă telefonul viitorului.  Pe scurt,  Nokia 888 dispune de o tehnologie avansată bazată pe o baterie lichidă şi un sistem de recunoaştere vocală. Impresionant este şi ecranul tactil flexibil, cu o suprafaţă mare de afişare, ce elimină necesitatea tastaturii.

Concept Nokia 888

“Form follows you” – “Forma te urmăreşte”

Mobilul-gadget îşi poate schimba cu uşurinţă forma. Probabil cel mai ideal pentru femei, Nokia 888 se poate transforma într-o secundă într-un accesoriu de vis: o brăţară cu telefon incorporat.  Sau, dacă trimiţi imaginea unei inimi iubitului – la primirea mesajului, telefonul respectiv va lua forma unei inimi. Simplu şi uşor de utilizat, telefonul viitorului poate fi utilizat drept accesoriu, clips pentru haine sau riglă la şcoală. Bineînţeles că deţine şi funcţiile de bază ale unui smartphone, plus GPS şi posibilitatea de a deţine un portofel digital incorporat.

Chiar dacă încă mai este în stadiul de prototip, Nokia 888 face furori în rândul oamenilor dispuşi să investească în noul viitor al telecomunicaţiilor. Acest telefon se poate adapta tuturor cerinţelor tale prin trimiterea unor imagini şi fără folosirea cuvintelor, deci Nokia 888 defineşte o nouă eră a tehnologiei în acest domeniu. De ce este unic acest telefon? Pentru că poţi schimba forma şi nu doar culoarea, se adaptează la nevoile tale şi înregistrează cerinţele în funcţie de utilizatori.

Cum ar fi să ai un telefon diferit în fiecare zi? Raluca Macovei

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: