//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Nikon1 J1- performant, ieftin, simplu

Proiectat sa gandeasca rapid si sa actioneze si mai rapid, aparatul foto Nikon1 J1, lansat de Nikon in septembrie, a.c.,  de dimensiuni extrem de mici si cu obiective interschimbabile este tot ce aveti nevoie pentru a realiza imagini si filme extraordinare.Suficient de portabil pentru a fi luat oriunde si usor de utilizat, va oferi modalitatii in care va surprindeti universul noi niveluri ale vitezei, simplitatii si bucuriei.

Nikon 1 J1

 

De ce este Nikon1 J1 o alegere buna? Este mai compact, cel mai ieftin produs din intreaga gama(asta fara a negliza calitatea) si, la fel ca V1, caracteristicile Hibrid de focalizare(combinarea de detecţie de fază şi de detectare de contrast AF) permit camerei sa “traga” pana la 10 cadre pe secunda, cu focalizare.

Nikon1 J1- front

J1 are un declansator electronic ce limiteaza viteza de sincronizare la 1/60 dintr-o secunda dar care permite un timp de expunere de pana la 1/16.000 dintr-o secunda. Aparatul este construit dupa modelul de 1 ” (13.2mm x 8.8mm). Ca V1, se poate filma si in formatul 1080i60. De asemenea dispune de un corp puternic, dar usor, intr-o gama de culori. Dispune de un monitor LCD de 7,5 cm (3 inci), cu 460.000 puncte cu unghi larg de vizualizare si ecran de protectie.

 

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: