//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare, Uncategorized

Poșetele IT pradă în lumea modei

Avansul modei și a tehnologiei în fashion, pradă pentru “fashionistele” în top. Laptopurile stil poșetă colorate, cu diamante, piele de corocodil și aur sunt cele mai căutate accesorii din domeniul IT,  de către divele ce iși permit o viața de lux.

sursa:imroanne.com

Geanta Tulip E-go Diamond sau laptopul pe post de accesoriu în tendințe costă “doar” 355.000 de dolari și a fost creat special pentru adevăratele dive. Făcut din aur alb, diamante, rubine, lemn și piele, laptop-ul fashion de lux are un design inovator iar la prima vedere nu pare altceva decât o poșetă luxoasă.

 

 

Ego for Bentley

sursa: elitechoice.org

În topul celor mai exclusiviste laptop-uri se află și Ego for Bentley, geanta de aproape 20 000$.

“Bentley Motors Ltd a anunțat lansarea unui laptop de lux în ediție limitată numit Ego for Bentley. Estimând un preț de 19800 $  Bentley va produce 250 de astfel de “jucării” pentru cei care iți permit și vor să arate categoria socială din care face parte.

Laptopul a fost conceput împreună cu Ego Lifestyle BV, un designer de electronice pentru consumatorii High-end, și va fi dotat cu un procesor de 64 biți și un hard disk de 160 GB.

Ego for Bentley va fi exclusivist în primul rând prin aspectul exterior. Împrejmuit de o ramă de aur și un exterior din piele, laptopul mai dispune de un mâner integrat, eliminând astfel nevoia unei genți care nu s-ar prea potrivi cu un astfel de accesoriu”, sursa arenait.net.

Geanta Sony VAIO din piele de crocodil

sursa: It.bzi.ro

“Fashionistele” care adoră sa fie în top dar care nu își permit un laptop Tulip E-go Diamond sau Ego for Bentley, se pot bucura de modelele Sony VAIO, create sub forma unor genți din piele de crocodil, la un preț mai accesibil, aproximativ 800 de dolari.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: