//
cititi...
Uncategorized

Telefonul cu ecran flexibil

Cei de la The Daily Mail au dezvaluit ca in curand va fi lansat pe piata un smartphone revolutionar. In primavara anului 2012 coreenii de la compania Samsung vor scoate pe piata primul telefon flexibil.
Este considerat ca fiind cea mai mare schimbare adusa telefoanelor din ultimul timp. Primul model din generatia de telefoane flexibile se va numi probabil Samsung Galaxy Skin.
Acest model va fi dotat cu un processor de 1.2 Ghz si va avea un display AMOLED de 800×480. Un alt aspect foarte important in ceea ce priveste dotarile acestui telefon va fi camera de 8 Megapixeli si spatiul de stocare al datelor de 1 Gb.
Cel mai important lucru la aceasta generatie de telefoane este ca vor fi rezistente la orice fel de soc. Telefonul va fi flexibil, astfel vei putea sa il rulezi sau sa ii dai orice forma doresti.
Principala idee din spatele acestei inovatii este rezistenta. Coreenii de la Samsung vor adauga un element essential in lumea producatorilor de telefoane. Acest smartphone va fi practic imposibil de spart./ Stefana Suchar

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: