//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Trimite-i un mesaj Mosului pe Facebook

Maratonul Mosului

             Vrei sa fii sigur ca Mosul afla ce cadouri doresti de Craciun? Atunci scrie-i o “scrisoare” pe Facebook. Tine minte acesta este site-ul Mosului. In fiecare seara il citeste, iar pana dimieata raspunde tuturor copiilor cuminti”- scrie  Mos Craciun din Iasi pe pagina lui de Facebook. Mos Craciun din Bucuresti  scrie: “Vrem sa povestim legenda magica a Craciunului si sa traim cu emotie reintalnirea cu spiritul sarbatorilor. Mos Craciun vine si anul acesta…”. Asa ca nu ratata ocazia si scrie-i un mesaj lui Mos Craciun pe Facebook pentu ca el se straduieste sa citeasca toate mesajele voastre si sa aseze in sacul lui cadouri pentru “copii cuminti”. Nu il lasati pe Mosul sa se simta nostalgic, pentru ca el doreste sa indeplineasca si dorintele oamenilor mari care de Craciun vor sa fie alaturi de familie si de cei dragi sufletului lor.

 Care este adevaratul Mos Craciun?

          Exista o singura dilema: care este adevaratul Mos Craciun de pe Facebook din cei 548? Caruia dintre ei sa ii scriem? Unii sunt din Iasi, din Bucuresti, altii din Franta, Spania, Laponia. Un Mos Craciun lucreaza la Coca Cola si a  facut Universitatea la Yale, altul lucreaza la Adobe Sistem  si a studiat la Univestisatea Titu Maiorescu, altul a lucrat la Lumea Intreaga si a studiat la Universitatea de Daruri din Laponia. 

          Sa nu uitam de Mos Nicolae, fratele mai mic al Mosului Craciun. Bineinteles ca si acesta ar cont pe Facebook, unde vorbeste cu toti copii cuminti : “Ati fost cuminti dragii mosului? Cei care au fost cuminti primesc cadouri si dulciuri, iar ceilalti…nuielusa”.

 Mos Craciun la ProTv

          “Acum cei care vor sa ii spuna ce cadouri isi doresc sub brad pot sa ii trimita cateva randuri pe Facebook. Batranul din Laponia este in pas cu schimbarile si si-a facut cont pe siturile de socializare”, relateaza cei de la ProTv.   

           In scurt timp cei mici vor uita de creion si vor folosi tastatura sa ii ceara mosului cadouri, iar drept multumire ii vor scrie poezii pe Wall sau ii vor posta link-uri sau fotografii frumoase. Tehnologia ia amploare, deja sunt multe cazuri de persoane care s-au cunocut pe internet si apoi s-au casatorit, cumparaturie le faci pe internet, citesti ziarele online sau carti direct de pe smartbook si mai nou poti vorbi tocmai cu Mosul din Laponia virtual. Acum copii nu mai sunt nevoiti sa trimita o scrisoare inca din timpul verii pentru a ajunge in Laponia pana de Craciun. / Ana-Maria Savin

 

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: