//
cititi...
Uncategorized

Culmea Facebook! Poze private ale lui Mark Zuckerberg, făcute publice de hackeri

Se pare ca o serie de poze private ale fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, au fost făcute publice după ce un expert în internet a reuşit să le acceseze datorită unei scăpări a reţelei de socializare.

Eroarea, despre care reprezentanţii Facebook au declarat că a fost remediată, permitea utilizatorilor să vadă fotografiile altor persoane, chiar dacă acestea erau private, scrie dailymail.co.uk.

În momentul în care o fotografie era raportată ca fiind indecentă, utilizatorul primea acces la alte fotografii ale persoanei în cauză, pentru a vedea dacă şi acelea sunt nepotrivite pentru a fi puse pe Facebook. Imaginile private ale lui Mark Zuckerberg au ajuns pe internet după ce Mike Rundle, un inginer software din Raleigh, Carolina de Nord, a postat un link către acestea pe un site de fotografii.

În unele dintre imagini, fondatorul Facebook apare alături de iubita sa sau de prieteni, în timpul unor petreceri.

 

Într-o fotografie Zuckerberg apare ţinând o găină de picioare. “Mănânc carne numai de la animalele pe care le tai chiar eu”, spusese Zuckerberg cu ceva timp în urmă.

Fondatorul Facebook apare şi într-o imagine alături de preşedintele SUA, Barack Obama, în fundalul căreia se poate vedea directorul Google, Eric Schmidt.

“Dacă asta nu arată că dezvoltatorii Facebook nu se prea gândesc la securitate, atunci nu ştiu ce altă dovadă trebuie să aducem”, a spus unul dintre experţii de la Hacker News, citat de The Telegraph. Facebook a admis eroarea, însă a adăugat că ţine foarte mult de securitatea utilizatorilor.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: