//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Nokia Lumia 800 “cald” pe piata la sfarsitul anului 2011

In aceasta plina dezvoltare tehnologica in care ne aflam, in era marilor descoperiri si inovatii  lumea a ajuns sa depinda cat mai mult de instrumentele robotizate care ne usureaza munca, practic. De la aparitia spectaculoasa a telefoanelor inteligente dotate cu o multitudine de operatii, ultimul in tehnologia avansata de acest gen se dovedeste a fi Nokia Lumia 800, scos pe piata de catre un producator finlandez.

Exact  pentru aceasta perioada a sarbatorilor, perfect poate pentru un cadou mai imbogatit atat financiar dar si tehnologic, telefonul  dovedeste : “Dupa iPhone 4S, acesta a fost cel mai asteptat telefon pentru finalul acestui an”. Doar putin diferit de precedentul  sau Nokia 9, cu siguranta, Nokia Lumia 800 vine ca o reinnoire a celorlalte modele si le aduce in plus o fateta avansata si un plus de accesorii tehnologizate. “Ecranul lui Nokia 800 este putin mai mic decât în cazul lui N9” iar “Daca dimensiunile sunt aceleasi, chipset-ul diferit îsi pune amprenta la capitolul greutate. Nokia 800 cântareste 142 g, cu 7 g mai mult decât Nokia N9.Cei care-si vor cumpara noul telefon cu WP7 vor fi nevoiti sa-si schimbe SIM-ul cu un microSIM.”

 

Abia iesit pe piata, telefonul se face disponibil cu precadere in tarile din Europa de Vest, cu pretul de 420 de Euro, pana la sfarsitul anului acesta lansandu-se si in Asia. Romanii au de asteptat ceva mai mult, spre inceputurile anului care vine pentru a se putea bucura de noul telefon.

Operatorii Nokia se asteapta ca vanzarile sa fie colosale, posibil datorita designului atragator si al multitudinilor de functionalitati pe care le detine insa ceilalti parteneri sunt de alta parere. Sistemul de operare a fost cel care i-a adus reale probleme. Avand instalat Windows Phone 7 , telefonul este surclasat de sistemul de operare Android. Dar cu toate acestea, Nokia Lumia 800 are deja priza la public, in Marea Britanie  existand un numar fabulos de comenzi anticipate. / Popescu Elena Otilia.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: