//
cititi...
Reţele sociale

Sarbatori fericite pe Facebook!

Cum altfel ar putea sa treaca o zi speciala fara sa o petreci alaturi de cei dragi? Cum ai putea sa petreci romaneste, patimas si cu pofta daca nu pe Facebook? Facebook-ul e mai ancorat in realitate decat sunt utilizatorii lui si , pe langa informatiile pe care le furnizeaza, e o sursa nemaipomenita de…stari.

Pe rand, de 1 Decembrie pe Facebook ai putut sa-ti fluturi steagul, sa canti imnul si sa elogiezi trecutul neamului. Fara indoiala trairile au fost dintre cele mai intense si pentru fiecare a existat emotia momentului. Am dezbatut parada, l-am ponegrit pe Basescu, l-am ascultat pe Eminescu, am dat like la pozele ciolanului din oala plina de fasole oferita de primarii, sau, mai mult, ne-am delectat cu instantaneele comice surprinse intr-unul din momentele omagiale. Fiecare cum a putut si cum a vrut.

De cealalta parte, realistii zilelor noastre au preferat sa se deconecteze si sa taca, nu sa huiduiasca. O zi nationala, cu bune si cu rele, nu trece neobservata. Si daca am preferat sa ramanem in casa, macar am fost la curent cu toate picanteriile.

Asa-i cand nu vrei sa-ti cunosti prietenii

Acum, a inceput febra Stefan Hrusca si Fuego. E putin cam devreme sa pornim campanii impotriva colindelor si e un pic cam tarziu sa-l negam pe Hrusca. Nici intr-o familie gusturile nu coincid, dar intr-o astfel de comunitate cum poti sa comentezi despre grupul care-ti dau cu atata perseverenta “like-ul” dorit? Se spune ca prieteniile se pastreaza intre persoanele care empatizeaza. Chiar daca sunt cativa impotriva curentului, de cele mai multe ori rebeliunea lor trece neobservata. Relatiile de pe Facebook se transpun rareori in realitate. Ele raman la stadiul de complezenta si de fraze rostite multumitor.

Sarbatorile pe Facebook nu se bucura de o masa rotunda, ci de orientari asemanatoare pastrate nu din convingere, doar de dragul formalitatii si atat.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: