//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Tableta secolului XXI, flexibilă și transparentă

Tehnologia avansează demențial pe zi ce trece. Pentru o companie renumita nu este un lucru firesc „sa împrumuti” ideile altora. Samsung dovedește că mai are câteva minți deștepte în cadrul departamentului de design și anunță lansarea tabletelor viitorului. Conceptul aduce in prim-plan display-urile flexibile la care compania sud-coreeana Samsung, lucrează de câțiva ani de zile și pe care le combină cu realitatea augmentată (suprapunerea informațiilor virtuale pe elementele din lumea reală), tehnologia ecranelor transparente plus multe altele. Se pare că primele ecrane de acest fel vor fi încorporate in telefoanele mobile, iar noua tehnologie va fi spectaculoasă în cazul tabletelor.

Noile dispozitive vor putea fi împaturite, vor avea funcție de traducere instantă, iar tehnologia 3D va oferi imagini extrem de reale. Hologramele vor face și ele parte din funcțiile tabletelor secolului XXI, care vor avea doar 0,3 milimetri grosime.

Zvonurile cum că și o alta companie va folosi noua tehnologie tot incepand cu 2012, nu mai pune la îndoiala că invenția va fi accesibilă tuturor pasionaților de gadget-uri.

Conceptul este foarte interesant, nu este unic sau inovator, însă sunt de parere că este foarte departe de realitate în momentul de fată./ Oana- Daniela Dediu

Sursa: www.realitatea.net

Advertisements

About oanadediu

"Omul înţelept nu spune tot ce gândeşte, dar ce spune, gândeşte.."

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: