//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Familia Samsung Galaxy TAB

Galaxy TAB 7.0 Plus. The easy way

Accesarea aplicaţiilor favorite este mai simplă decît oricînd. În partea inferioară a ecranului ai 7 aplicaţii uşor de accesat printr-o bară de accesorii şi poţi lansa aplicaţiile favorite, cum ar fi playerul muzical sau calendarul, sub forma unor pop-up-uri, deasupra aplicaţiilor ce rulează pe tot ecranul. Experienţa intuitivă este asigurată şi de interfaţa dispozitivului ce poate fi personalizată prin funcţia Live Panel.

Dotat cu serviciile Social Hub, Readers Hub şi Music Hub, Galaxy Tab 7.0 Plus se asigură că nu îţi lipseşte nici una dintre activităţile tale preferate. Social Hub îţi aduce la un loc contractele, calendarul şi e-mail-ul, precum şi mesageria instantanee şi conexiunile din reţelele sociale, într-o interfaţă uşor de folosit, Readers Hub îţi oferă conţinut pentru e-reading, precum e-books, ziare şi reviste, iar Music Hub îţi asigură acces la peste 13 milioane de cîntece. Oriunde te-ai afla, nu te plictiseşti cu o tabletă care dispune de toate mijloacele de divertisment de care ai putea avea nevoie.

Datorită performanţei grafice, tableta poate reda clipuri Full HD, iar suportul DivX multi codec asigură suportarea unei varietăţi de formate. Un clipboard virtual îmbogăţit, ce stochează text şi imagini, permite copierea şi lipirea uşoară a imaginilor şi adaugă un plus de valoare acestor capacităţi. Ecranul are dimensiunea de 7 inci (17, 78 cm) cu o rezoluţie de 1024×600 de pixeli, oferind o experienţă vizuală completă, vie. În plus, tableta dispune de două camere foto/video, una de 3 megapixeli pe spate, pentru fotografiişi filme cu prietenii şi respectiv 2 megapixeli pe faţă, pentru videoconferinţe la birou.

Navigarea pe internet este şi ea acum mai uşoară, datorită suportului Adobe Flash şi conectivităţii HSPA+ ultrarapide, ce oferă o viteză de pînă la 3 ori mai mare decît o conexiune HSPA convenţională. Mai mult, funcţia Wi-Fi Channel Bonding uneşte două canale într-unul singur pentru o conexiune mai bună şi un transfer de date la o viteză de 2 ori mai mare.

Galaxy Tab 7.0 Plus este dotată cu accelerometru, busolă, senzori de lumină ambientală, dar şi de proximitate, pentru închidere automată atunci cînd nu este folosită şi vine la pachet cu proaspăt lansatul Android honeycomb 3.2 preinstalat.

Şi pentru că Samsung îţi anticipează pasul următor, noile modele de tablete ţin pasul cu viteza ta.

Galaxy Tab 7.7. Şi mai uşoară

Galaxy Tab 7.7 bate un nou record: cîntăreşte doar 335 g şi are o grosime de 7,9 mm. Se diferenţiază şi prin display-ul Super AMOLED Plus, asigurînd culori puternice şi vii, precum şi un nivel optim de contrast şi luminozitate. Dacă adaugi la caracteristicile produsului şi un procesor dual-core de 1.4 GHz, poţi fi asigurat de o performanţă ridicată a produsului.

Galaxy Tab 10.1 şi Galaxy Tab 8.9. Cele mai subţiri

Dacă te numeri printre utilizatorii care preferă  ecranele mai mari, dar uşor de manevrat, noile modele de tablete, Galaxy Tab 10.1 şi Galaxy Tab 8.9, înving la capitolul slims cu o grosime de numai 8,6 mm. La capitolul multitasking, vei ieşi de asemenea fruntaş dacă vei avea în mînă una din aceste două tablete, acestea fiind dotate cu sistemul de oprerare Android 3.0 Honeycomb 0S optimizat pentru tablete şi cu un procesor dual core ARM Cortex.

Fie că alegi Galaxy Tab 7.0 Plus sau că optezi pentru Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9 sau pentru proaspăt lansata Galaxy Tab 7.7, experienţa multimedia va fi una impecabilă./ Raluca Corugă

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: