//
cititi...
Reţele sociale

Etsy iti recomanda cadouri pentru prieteni in functie de like-urile de pe Facebook

11 milioane de articole unicate realizate de companii mici din intreaga lumea

Etsy este un magazin online specilizat pe lucruri vintage si handmade, fiind un bun loc pentru a gasi un cadou unicat sau personalizat. Anul acesta, pentru a veni in ajutorul cumparatorilor moderni, site-ul poate gasi cadouri pentru prietenii tai de pe Facebook in functie de interesele acestora.

Este foarte usor de folosit. Intri pe Etsy.com, accesezi Get Gift Recommendations, te loghezi cu contul de Facebook si accepti conditiile aplicatiei, alegi unul din prieteni si cam atat. Site-ul iti va afisa cadouri in functie de paginile la care a dat like prietenul respectiv. De exemplu, pentru fanii Michael Jackson vor aparea de la tricouri, genti si postere de tot felul, pana la bratari handmade cu „I love MJ” si planuri pentru a realiza un mini-Michael tricotat. Practic “like”-urile devin cuvintele dupa care se efectueaza cautarile produselor de pe site.

Dupa cum noteaza si cei de la Daily Mail, „in mod evident, aplicatia nu va posta mesaje pe profilul utilizatorului, pentru ca prietenii sai sa nu-si dea seama ce cadouri cumpara acesta”.

Si Amazon are un serviciu similar, insa acesta se axeaza pe preferintele utilizatorilor, nu a prietenilor acestora. Etsy este o solutie posibila si pentru cumparaturile de Craciun ale romanilor, site-ul livrand si in Romania cu posibilitatea de a efectua plata prin card sau prin PayPal.

Articole de acelasi autor:

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: