//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Heritage – un radio retro cu design al anilor 60-70

Heritage moștenirea” confecționat din metal și decorat cu lemn și cauciuc,  aduce pe piață un nou model de aparat radio care la prima vedere poate părea doar un aparat de radio clasic, integrat perfect în limbajul de design al anilor 60-70.

Conform REVO.co.uk, Heritage este interpretarea contemporană a modelelor clasice europene din anii ’60 construite din aluminiu și furnir din lemn de nuc, introducându-i-se cele mai noi platforme digitale în materie de tehnologie radio.

Acest multi-format digital oferă o acoperire DAB(digital audio broadcasting), DAB+, FM și radio – internet folosind tehnologia wireless dându-i-se posibilitatea de a fi conectat si la un iPod. Heritage este combinaţia perfectă de design european clasic și contemporan al tehnologiei digitale.

Heritage este realizat din componente  și materiale de cea mai buna calitate. Carcasa este realizată dintr-o combinație de aluminiu si furnir de lemn de nuc. Calitatea audio este implementată de difuzorul de 3 inci făcut la comandă, “propulsat” fin de un amplificator de 7 vați(W). In cele din urma, Heritage beneficiază de un display special OLED(Organic Light-Emitting Diode) și de un joystick invovativ care facilitează manevrabilitate radioului spre un plus de control și indemanare.

Alte playere MP3

Majoritatea modelelor de iPod și playere mp3 pot fi conectate la acest radio printr-un simplu cablu cu mufa de 3,5 mm.

USB Audio: O caracteristică suplimentară a radioului este aceea ca are încorporat un port USB unde se pot conecta  o gama largă de accesorii: stick-uri de memorie, mp3-playere etc.

Aparatul este disponibil în două variante, una decorată cu furnir de nuc și una cu furnir de stejar negru, la un preț de 229 de lire sterline. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: