//
cititi...
Uncategorized

Telefoane subacvatice

Chiar daca pare de necrezut iata ca exista si telefoane rezistente la apa. Modele rezistente la apa variaza, unele rezista la stropi de apa iar altele pot rezista in apa si cateva ore.

De ce avem nevoie de un telefon rezistent la apa?
Telefoanele rezistente la apa sunt ideale pentru amatorii de sporturi extreme, pentru persoanele foarte active care cu ajutorul acestor a vor reusi sa comunice chiar si dupa ce si-au scapat telefoanele in apa.
Aceste telefoane au carcase impermeabile iar butoanele, ecranul, casca si microfonul sunt etanse astfel incat apa nu poate patrunde in interior. Telefoanele subacvatice sunt de asemenea rezistente si la socuri puternice, de aceea sunt ideale pentru persoanele care lucreaza in medii in care telefoanele sunt predispuse la cazaturi sau praf.

Avantajele unui telefon subacvatic
Asa cum am vazut mai sus principalul avantaj al telefonului rezistent la apa este ca nu trebuie sa te stresezi sa ai grija prea mare de el. Chiar daca il scapi pe joss au in apa poti fi linistit deoarece nu va pati nimic. Si mai mult de atat este indispensabil pentru persoanele care fac drumetii deoarece pot fi in siguranta si pot comunica chiar daca este furtuna.

Mai multe companii de telefoane mobile au scos pe piata cate un astfel de model iar una dintre acestea este Motorola.


Telefanele Motorola Defy face parte din categoria “smartphone” adica telefoane dotate cu sistem de operare si este denumit “telefonul scafandru” deoarece rezista in apa la o adancine de pana la 1 metru.
Motorola Defy are un display de 3,7 inch si un sistem de operare Android 2.1 OS. Procesorul acestuia este de 800 Mhz, 512 MB RAM si are incorporat GPS/ Stefana Suchar

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: