//
cititi...
Promovare virală

,,Rock n roll” by Skrillex

Skrillex e numele de scena, luat de Sonny John Moore. Asta nu ar insemna nimic, daca nu as preciza ca acest ,,artist al platanelor” are 5 nominalizari la premiile Grammy, pentru anul care urmeaza.

A inceput  sa cante in 2004, a intrat intr-o trupa, dar nu a tinut decat 3 ani. Astfel, din 2007 a inceput o cariera solo, iar din 2008 si-a luat si nickname-ul de Skrillex.

Genurile abordate de artist variaza, de la dubstep la metalcore, iar nominalizarile lui la premiile Grammy nu mai surprind pe nimeni.

Practic, momentul in care Skrillex  a devenit celebru a fost in 2007. Atunci, Sonny a lansat pe ,,decedatul”(pe atunci activul) Myspace o pagina web ,,neobisnuita”. Pe pagina web erau reprezentati 3 demoni:Signal, Equinox si Glow worm.

Videoclipul pe care il veti urmari in continuare a fost lansat pe 20 iunie, pe Youtube, iar de atunci a strans aproximativ 12 milioane de vizualizari si aproape 70000 de like-uri.  

(http://www.examiner.com/grammy-awards-in-national/skrillex-surprises-with-five-grammy-nominations;http://en.wikipedia.org/wiki/Skrillex)

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: