//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

6.800 de dolari, cel mai scump telefon cu Android

Kaspersky Lab a incheiat un acord cu TAG Heuer, renumitul producator elvetian de ceasuri de mana de lux. Acesta, in colaborare cu ModeLabs Manufacture, a lansat primul smartphone de lux cu touchscreen, denumit TAG Heuer LINK, care opereaza sistemul Android.

TAG Heuer Link este un instrument performant de comunicare, creat de ingineri elvetieni, asamblat in Franta si echipat cu sistemul de operare Android, dezvoltat de Google. Industria produselor de lux exploateaza tot mai mult segmentul echipamentelor de ultima generatie. De cele mai multe ori, clientii platesc sume uriase pe produse proaste doar pentru ca poarta o anumita denumire cunoscuta.
Tehnic vorbind, telefonul Link de la TAG Heuer dispune de un ecran capacitiv cu diagonala de 3.5 inci protejat cu sticla Gorilla, 256MB memorie RAM si o camera de 5 megapixeli.
       TAG Heuer Mobile Security (Powered by Kaspersky) ofera un nivel inalt de protectie impotriva atacurilor din retea, a malware-lui pentru platforme mobile si spam-ului prin SMS. Pe langa faptul ca acorda utilizatorilor posibilitatea de a localiza telefonul in cazul in care a fost pierdut sau furat, utilizand functia GPS Find, software-ul ofera oportunitatea de a stoca toate fisierele digitale in dosare scriptate si de a bloca sau sterge de la distanta toate fisierele din telefon.
Spre fericirea posesorilor de astfel de produse lucioase, Kaspersky Lab vine cu o solutie antivirus pentru protejarea datelor stocate pe telefon. Aceasta solutie de securitate este usor de utilizat, oferind un nivel ridicat de protectie a datelor stocate in telefon.

http://www.androidlive.ro

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: