//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Hidden Radio & Bluetooth Speaker – Calea modernă de a savura muzica

Hidden Radio este un nou model de speaker pentru iDevice-urile noastre care iese in evidenta prin modul unic in care a fost conceput. Practic vorbim despre un speaker de mici dimensiuni la care ne conectam iDevice-ul prin Bluetooth si care functioneaza intr-un mod foarte interesant. Speaker-ul este acoperit cu un capac pe care trebuie sa il rotim pentru a porni dispozitivul dar si pentru a mari/micsora volumul.

Spre deosebire de un deodorant obișnuit, în cazul în care încercăm să înlăturăm capacul, boxa se activează și începe să producă un sunet uimitor de clar și puternic pentru un device atât de mic. În plus, dacă suntem încăpățânați și rotim în continuare de capac, sunetul se amplifică până la nivelul de 80 dB.

La boxă pot fi conectate aproape toate device-urile care suportă tehnologia bluetooth. Dacă nu deții un aparat care poate comunica prin bluetooth sau ești pur și simplu terifiat de gândul că radiațiile letale care vor circula prin locuința ta te vor consuma din interior spre exterior, creatorii Hidden Radio au o soluție și pentru tine: un input port audio obișnuit, de 3.5mm.

Nu în ultimul rând, Hidden Radio are integrat un radio AM/FM și are o autonomie de aproximativ 30 de ore. Extrem de mobil, scopul în care acest device poate fi folosit depinde doar de imaginația posesorului.

Hidden Radio are un design interesant, o functionalitate interesanta si este capabil sa functioneze pana la 30 de ore cu bateria integrata. Din pacate vorbim doar despre un proiect in momentul de fata insa partea buna este ca el va fi cu siguranta finantat de kickstarter unde se cer 125.000$ pentru lansarea sa si 83.000$ au fost deja stransi in doar o saptamana. Acesta va fi cu siguranta unul dintre cele mai interesante accesorii disponibile pentru iDevice-urile noastre./ Gabriela Torica

Sursa: http://www.kickstarter.com/projects/2107726947/hidden-radio-and-bluetooth-speaker

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: