//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Samsung ne ofera TV si pe tablete

Seenow pe Samsung Galaxy Tab 10.1

Direct One si Samsung Electronics Romania au lansat astazi, in premiera in Romania, aplicatia Seenow, care ofera acces in timp real la conținutul transmis de posturi TV romanești, prezinta site-ul laptopnews.ro. Momentan, aplicatia ruleaza doar pe tableta Samsung Galaxy Tab 10.1, urmand a fi adaptata si pentru celelalte tablete si smartphone-uri Samsung. Aplicatia va fi disponibila, din ianuarie, pe Android Market si Samsung Apps si ofera utilizatorilor acces contra cost la posturi de televiziune, emisiuni si filme, informeaza go4it.ro

Seenow ofera streaming in timp real pentru 13 posturi TV romanesti: 5 posturi generaliste, printre care B1TV si Kanal D, 2 posturi de stiri, Realitatea TV si The Money Channel si 6 posturi de muzica precum Kiss TV si UTV. Pe viitor, vor mai aparea inca 8 posturi. Pe langa posturi TV, utilizatorii vor putea viziona filme, documentare si seriale. Daca documentarele sunt disponibile pe baza de abonament, filmele se pot vedea pentru 0.99 € per titlu.

Aplicatia Seenow este un serviciu de tip preplatit, prin urmare, utilizatorii vor trebui sa incarce credit, in cont, prin SMS. Calitatea imaginii este standard definition, fiind o solutie adecvata pentru a pastra latimea de banda decenta si, de asemenea, o solutie la faptul ca studiourile de film protejeaza continutul HD. Mai jos, puteti vedea un video cu aplicatia Seenow.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: