//
cititi...
Reţele sociale

Cum sa faci bani pe Twitter in 20 de zile

Cautam zilele astea pe google niste chestii si am dat de un blog in care se zicea de o campanie pe twitter prin care se arata ca orice se poate daca vrei. S-a intamplat cam asa:

In Olanda exista o platforma online (cinecrowd.nl) pe care se pot inscrie cei care vor sa faca un film, dar nu au bani pentru asta. Acolo isi prezinta ideea si au la dispozitie 40 de zile in care pot strange banii necesari, din donatii. Eddy Terstall, regizor, avea nevoie de 20 000 de euro pentru filmul sau, “Deal”. Pentru ca a reusit sa stranga doar 2 000 de euro in 20 de zile, cineva a venit cu ideea unei super campanii pe Twitter.

 Doneaza si Eddie filmeaza

Campania s-a numit Eddy’s TwitFlicks. Asta insemna ca utilizatorii de Twitter care faceau o donatie in contul lui Eddy pentru filmul “Deal” primeau ca recompensa un mini-film regizat de acesta. Fiecare donatie trebuia urmata de un tweet catre Eddy, un tweet cu o idee, iar el iti trimitea in schimb, pe wall-ul de Facebook sau Vimeo, un filmulet regizat de el cu ideea ta. Pentru fiecare 10 euro donati primeai un filmulet de 10 secunde, pentru 20 de euro primeai un filmulet de 20 de secunde. Cu cat trimiteai mai multi bani, cu atat mai lung era materialul video creat de Eddy.
“Let me turn your tweet into a movie!” a spus Eddy si a strans mai mult de 20 000 de euro, bani cu ajutorul carora isi va vedea filmul cu ochii. 🙂

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: