//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

E timpul să treci la Tab

Te-ai gîndit că poţi să urmăreşti serialul preferat în drum spre serviciu sau să ai pe un singur ecran  ştirile pe care le urmăreşti, reţeaua de prieteni şi pozele preferate din vacanţă? Modul în care poţi accesa şi folosi conţinutul multimedia s-a schimbat din temelii odată cu tableta. Samsung Galaxy Tab 10.1, care cîntăreşte doar 589 de grame îţi aduce o experienţă superioară de utilizare a tabletei, combinînd inovaţiile de display şi design. Combinaţia dintre aspectul ultra-subţire şi dimensiunile reduse îi sporesc mobilitatea, oferind şi mai multe posibilităţi de a te bucura de ea.

Pentru profesionistul sofisticat şi mereu în mişcare, o tabletă trebuie să se potrivească stilului său rapid de viaţă. Pentru a răspunde acestor nevoi, sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb OS a fost optimizat pentru tablete, alături de un procesor dual core ARM Cortex pentru multi-tasking ultra eficient. Cu această putere la dispoziţie şi cu stylus-ul integrat în mînă, vei putea gestiona fără efort şi cu eficienţă maximă operaţiuni precum navigarea pe internet sau editarea unui proiect.

Tableta are un meniu Live Panel pe care îl poţi personaliza pentru a afişa conţinut variat pe ecranul principal. În plus, interfaţa include o bară de aplicaţii cu cele mai des folosite funcţii, printre care task manager, calendar şi music player, ce pot rula în timp ce alte aplicaţii majore se află în uz, incluzînd descărcări ale unor fişiere mari sau editarea unor documente. Această mini bară de aplicaţii oferă un mix de accesibilitate şi flexibilitate nemaiîntîlnite pînă acum la tablete.

Galaxy Tab 10.1 este prevăzută şi cu o cameră de 3 megapixeli şi o camera frontală de 2 megapixeli, oferind redare video în Flash şi HD de 1080p pentru experienţe de divertisment deosebite. Acesta este dispozitivul perfect prentu schimbul de informaţii şi vizualizarea de conţinut media cu familia şi prietenii.

Dacă nu te-ai convins încă, singura soluţie este să porneşti la drum cu o astfel de tabletă în buzunar! / Raluca Corugă

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: