//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

LG: un nou smartphone Prada

Luna ianuarie le va aduce fanilor telefoanelor LG un nou terminal, Prada 3, care ar fi trebuit să beneficieze din start de noul sistem de operare Android Ice Cream Sandwich.

 

 

 

Smartphone-ul  LG Prada 3, prezentat în avanpremieră înainte de Crăciun, are o grosime de doar 8,5 mm  şi un finisaj de excepţie, interfața Android 2.3.7 (upgrade-ul la ce Cream Sandwich fiind planificat pentru următoarele trei luni) fiind modificată pentru a obţine un aspect minimalist, sobru şi elegant.

Smartphone-ul oferă un ecran WVGA de 4,3” cu panou IPS cu o luminozitate de 800 cd/m2, fiind bazat pe o platformă hardware Texas Instruments dual channel OMAP 4430 la 1GHz și un procesor grafic PowerVR SGX540.

Utilizatorii mai beneficiază de  cameră frontală de 1,3 MP şi cameră foto de 8MP capabilă de înregistrare video la 1080p, memorie internă de 8GB cu posibilitate de extindere via slot MicroSD, baterie de 1540mAh, conectivitate 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, HSPA+ și NFC.

Prada 3 se distribuie deja în Coreea prin SK Telecom, urmând ca din 5 ianuarie să fie preluat şi de operatorul KT. Preţul terminalului, fără subvenţii, este de 775 de dolari. Pe piaţa europeană, terminalul va fi disponibil către mijlocul lunii ianuarie.

Producătorul coreean a anunţat că update-ul pentru sistemul de operare la Android Ice Cream Sandwich va sosi în două etape.

În trimestrul doi din 2012, mai precis începând cu luna aprilie, vor beneficia de actualizare LG Optimus LTE, Prada 3, Optimus 2X, Optimus Sol, my Touch Q şi Eclipse. În următorul trimestru le va veni rândul modelelor Optimus 3D, Optimus Black, Optimus Big, Optimus Q2 şi Optimus EX.

Sursa: http://www.chip.ro

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: