//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Samsung Galaxy Note, un gadget 2 în 1

Dacă te-ai întrebat cum ar putea să te mai uimească dispozitivele smartphone avînd în vedere concurenţa actuală de pe piaţa mobilă, îţi răspund la întrebare prin noul Samsung Galaxy Note. 

Samsung a creat acest gadget 2 în 1, telefon şi tabletă pe acelaşi dispozitiv. Acum nu mai este nevoie să porţi cu tine o multitudine de dispozitive care să îndeplinească toate cerinţele zilnice. Galaxy Note aduce laolaltă toate tehnologiile actuale într-un singur dispozitiv smart, fie că vorbim chiar de agenda zilnică, aplicaţii media sau divertisment.

Dotat cu cel mai mare display folosit vreodată pentru un smartphone, Galaxy Note îţi permite să operezi în acelaşi timp mai multe sarcini, fără să foloseşti alte dispozitive. Display-ul este suficient de mare pentru  a permite împărţirea semnificativă a operaţiilor pe ecran în cele mai frecvente aplicaţii utilizate.

Samsung Galaxy Note oferă o experienţă cu totul nouă prin îmbinarea libertăţii artistice a unui caiet cu beneficiile tehnologiei şi serviciilor Samsung smartphone. Acum poţi renunţa la agende, carneţele, notebook-uri sau tablete chiar şi în călătorii pentru că acest dispozitiv îţi oferă posibilitatea să creeezi sau să notezi idei, să editezi mai mult şi mai diversificat decît pînă acum prin tehnologiile stylus şi touchscreen.

Pentru cei mai pretenţioşi împătimiţi ai tehnologiei, Galaxy Note zîmbeşte triumfător pentru că este un campion la testele de performanţă. Dispozitivul dispune de cel mai puternic procesor pentru smartphone-uri de pînă acum şi, în plus, telefonul rulează performantul sistem de operare Android 2.3 gingerbread. Conexiunile extrem de rapide asigură o navigare eficientă, astfel, utilizatorii pot vizualiza clipuri video în timp real sau se pot conecta împreună cu prietenii la platformele de jocuri online.

Dacă specificaţiile te facc să crezi că ai în faţă un gargantua, Samsung uimeşte la acest aspect. Cîntăreşte doar 178 g, cu cîteva grame în plus peste media smartphone-urilor.

Desingnul este şi el unul pe măsură. Galaxy Note este subţire şi uşor de mînuit pînă şi pentru cei mai neîndemînatici dintre noi, iar interfaţa prietenoasă asigură funcţionalitate unică. Este gîndit pentru oameni activi, care nu vor să renunţe la micile pasiuni care le colorează viaţa.

Aşa că, fie că eşti un împătimit al gadgeturilor, fie că pui accentul pe funcţionalitate, Samsung Galaxy Note îndeplineşte cu brio cerinţele oricăruia dintre noi./ Raluca Corugă

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: